Events - Esrum Skytteforening

Esrum Skytteforening
Gå til indhold

Hoved menu:

Diverse
Events mv.

At skabe forskellige events er blevet populært - det er derfor ikke uforståeligt, at skydning også er at finde på listen over muligheder for spændende events.

Skydning er - for drenge og mænd - vel en del af bardommens lege og drømme, men piger og kvinder har helt sikkert lige så stor fornøjelse og glæde ved at deltage.

Det foregår selvfølgelig ikke, som vi ser det på TV eller i biografen - som Rambo, John Wayne eller Lucky Luke - vi lægger MEGET VÆGT PÅ SIKKERHED, så hvis det er den slags oplevelser man ønsker, skal man nok finde en PaintBall eller SoftBall bane.

Alle deltagere får en kort introduktion til skydning og en gennemgang af sikkerhedsbestemmelserne, herefter bliver hver enkelt instrueret i våbenbehandling og vejledt om den skydning de skal gennemføre.

Foreningen kan, hvis det ønskes, forsyne deltagerne med en resultatliste - og eventuelt forestå uddeling af medaljer/præmier.

Polterabend

Foreningen kan forestå et arrangement, hvor der skydes på forskellige baner og med forskellige våben. Det er muligt at arrangere mad og drikke.

Firrmaskydning

Foreningen kan, for virksomheder, forestå et arrangement hvor der laves forskellige konkurrenceskydninger på flere baner/mål og med forskellige våben. Det vil selvfølgelig være muligt at arrangere mad og drikke.

Team eller forenings skydning

Foreningen kan lave forskellige arrangementer for klubber/grupper og foreninger, hvor der laves forskellige konkurrenceskydninger på flere baner/mål og med forskellige våben. Det vil  være muligt at arrangere camping med mad og drikke.

Biatlon

Biatlon er blevet en populær diciplin - vekslende løb og skydning, som det kendes fra skiskydning - som vi også kan arrangere. Arrangementet kan afsluttes med mad og drikke.

Faldmål

Faldmål - som skydes med luftriffel på 10 m. bane - er blevet en sport der vinder frem. Vi kan arrangere konkurrencer på denne diciplin, med afsluttende mad og drikke.

Fødselsdag

Fødselsdag-skydning - giv dit barn, din kæreste/forlovede/ægtefælle eller gode kollega en uforglemmelig oplevelse med en tur på skydebanen. Alt efter årstid og vejr, kan vi skabe et arrangement med forskellige skydedicipliner - hvor alle bliver udfordret på flere måder. Foreningen kan lave et arrangement der også omfatter præmier, medaljer eller diplomer - vi kan selvfølgelig også hjælpe med forskellige former for forfriskninger og lidt spiseligt.

 
Copyright 2015. All rights reserved - Esrum Skytteforening.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu