>
Esrum Skytteforening
Foreningslogo
Gå til indhold
SKV 6 Godkendelse og blanket
I forbindelse med den såkaldte "bandepakke" kom der endnu en revision af våbenbekendtgørelsen. Denne revision fik betydning for mange aktive medlemmer af skytteforeningerne, der fra 1. juli 2018 skulle have en såkaldt vandelsgodkendelse i form af en SKV 6.
Der var flere forskellige opfattelser af, i hvilke situationer medlemmer - som har egne våben - skulle have en SKV 6 godkendelse. For at sikre medlemmerne gjorde det rigtige, da de selv skulle sørge for ansøgningen, er der her vejledning og hjælp til ansøgningen.
Godkendelsen giver ret til, at få overladt foreningsvåben eller andre medlemmers våben.
Hvem skal søge?
Kun medlemmer der er fyldt 15 år, som enten benytter foreningens våben, andre medlemmers våben eller deres egne våben, registreret i en anden forening, skal søge en godkendelse.

Hvem skal ikke søge?
Medlemmer, som allerede har en SKV godkendelse gennem foreningen - enten fordi de har deres egne våben, eller de har en anden form for SKV godkendelse som bestyrelsesmedlem, er godkendt til transporttilladelse eller har adgang til foreningens våben, skal ikke søge en godkendelse.

Hvordan søger man?
Det enkelte medlem skal selv søge politiet om godkendelse ved at indsende en SKV 6 blanket.
Blanketten, som kan hentes flere steder på nettet - DGI, SKV, Politi eller på foreningens hjemmeside, udfyldes med alle de krævede oplysninger - oplysningerne der skal bruges for foreningen er: Esrum Skytteforening, SKV nr.: 289 - og udskrives. Når blanketten er udskrevet skal medlemmet underskrive den og kan herefter scanne den, så den kan sendes via borger.dk som sikker mail - man kan også sende den med posten. Foreningens medlemmer skal sende blanketten til:  Politiets Adminiatrative Center (PAC) - Våbenkontoret,  Postboks 1062, 7500 Holstebro.
Når politiet har behandlet ansøgningen, får medlemmet besked via E-boks og foreningen får orientering om godkendelsen med posten.


Skydning - en sport for alle, store som små - for sammenhold og præcision.
Webmaster@esrumskytter.dk
Skydning - en sport for alle, store som små - for sammenhold.
Webmaster@esrumskytter.dk
Skydning - en sport for alle, store som små.
Webmaster@esrumskytter.dk
Tilbage til indhold