>
Esrum Skytteforening
Foreningslogo
Gå til indhold

Udførsel af våben til Sverige

I forbindelse med Svensk-Danskan, hvor vi hvert andet år skyder i Sverige, skal man sørge for at kunne udføre sit eget - og i nogle tilfælde - nogle af foreningens våben, samt den nødvendige mængde ammunition. Personer der skal udføre våben, skal have udstedt et Europæisk Våbenpas hos politiet - se links nedenfor.
Det er også nødvendigt, at anmelde indførslen af våben og ammunition til de svenske myndigheder, her kan man i de fleste tilfælde klare sig med en deklaration på Internettet - i andre tilfælde skal man sørge for at ansøge om en indførselstilladelse hos de svenske myndigheder. Når man kommer hjem igen, skal man huske at afmelde sine våben igen - det er meget VIGTIGT at sørge for det sker, da man ellers kan få problemer med de svenske myndigheder - se links nedenfor.

I Danmark
Politi -> Borgerservice - Hvor du kan finde oplysninger om, hvad du skal have i orden for at tage våben med til andre lande.


I Sverige
Tullverket - klik på  "Skydevåbenerklæring", på næste side skal man klikke OK for at "Skabe ny skydevåbenerklæring". Ved afmelding af våben går man ind samme sted, man skal så i stedet indtaste sin erklærings ID for at kunne afmelde våben og ammunition.

Skydning - en sport for alle, store som små - for sammenhold og præcision.
Webmaster@esrumskytter.dk
Skydning - en sport for alle, store som små - for sammenhold.
Webmaster@esrumskytter.dk
Skydning - en sport for alle, store som små.
Webmaster@esrumskytter.dk
Tilbage til indhold